IRSAP kopalniški radiatorji

Začetki italijanskega proizvajalca kopalniških radiatorjev IRSAP segajo v leto 1963. Tega leta so pričeli s proizvodnjo pločevinastih radiatorjev. Štiri leta kasneje so kot prvi v Italiji ponudili cevni radiator, model TESI. 1981 leta je iz proizvodnje prišel model radiatorja NOVA, ki je bil prvi cevni kopalniški radiator namenjen za odlaganje in sušenje brisač.

Vsa leta so strmeli k temu, da tržišču ne ponudijo zgolj grelnega telesa, temveč produkt s katerim lahko personalizirate svoj dom, pisarno ali kakšen drug prsotor.

Njihov prodajni program je tako obsežen, da lahko med različnimi modeli radiatorjev, različni dimenzij in barv izbirate med več kot 500.000 kombinacijami.

Letošnja novost je radiator, ki ga je dizajniral priznan italijanski industrijski oblikovalec Antonio Citterio, model STEP.

Vsi radiatorji proizvajalca IRSAP so po naročilu, razen klasična oblika kopalniškega radiatorja VENUS in ARES, ki sta na zalogi. Odlikuje ju kakovost, pestra ponudba različnih dimenzij, kot tudi ugodna cena.

Irsap Venus

Dostop do cenika za Venus in Ares je TUKAJ.